Tokat Adliyesi‘ne Ek Bina

Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, eski cezaevinin olduğu yere adliye binası yapılacağını açıkladı.

Tokat Adliyesi‘ne Ek Bina
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı‘ndan Kahramanmaraş Başsavcılığı‘na atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, veda ziyaretlerine başladı. Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek‘i makamında ziyaret eden Başsavcı Küçük, müjdeli haberler verdi. Eski cezaevinin olduğu yere Vali Şerif Yılmaz‘ın destekleri milletvekillerinin bir kısmının katkısı ve kendilerinin yoğun çalışmaları ile 4 bin metrekare kapalı alan üzerine adliye binası projesinin başlatıldığını belirten Başsavcı Küçük, “Bu sene içerisinde inşaat çalışmaları başlayacak. 7 yıl boyunca bundan sonra Tokat Adliyesi‘nin fiziki bir problemi yok. Personel anlamında cezaevi dahil olmak üzere 200 personel aldık. Şu anada personel anlamında da sıkıntı kalmadı” dedi.

Başsavcı Küçük, Tokat‘tan memnun ayrıldığını dile getirerek, “Basın mensuplarının seviyeli meslek anlayışının devam etmesini diliyorum. Tokatlılar devletini seven bayrağına saygı duyan insanların çoğunlukta olduğu bir vilayet. İnsanları çok düzgün, mülayim vatandaş esnaf güler yüzlü. Tokat‘ta geceleri insanlar rahatça dolaşabiliyor. Tokat‘ın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var” diye konuştu.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek de Başsavcı Küçük‘e yeni görev yerinde başarılar dileyerek ziyaret anısına plaket takdim etti.

Kaynak: İHA