Şaban Baş’Tan Veda Ziyaretleri

AK Parti’den aday adayı olmak için Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanlığı’ndan istifa eden Şaban Baş,Yüregir, Seyhan ve Sarıçam Kaymakamlıkları ile Adana Vergi Dairesi Başkanlığı’na veda ve nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Baş, önce Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek’i, daha sonra Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban’ı ve Adana Vergi Dairesi Başkanı Ali Serdar Aksoy’u ziyaret etti.

Baş, ATO Başkanı olduğu dönemlerde kaymakamlarla ve vergi daireleri ile iyi diyaloglar çerçevesinde Adana’ya hizmetlerin getirilmesinde önemli çalışmalar içerisinde bulunduklarını belirterek, "Ziyaretlerimde hem kendilerine veda ettim, hem de hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi ilettim. Sayın Kaymakamlarımız ve Vergi Dairesi Başkanımız bana, geçmiş hizmetler nedeniyle teşekkür ederken siyasi hayatımda da başarılar dilediler" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili aday Adayı Şaban Baş, Kızılay Adana Şube Başkanlığına atanan Ramazan Saygılı’yı da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Baş, Saygılı’nın Adana’ya yaptığı hizmetlere bir yenisinin daha eklendiğini ve bu görevinde de başarılı olacağına inandığını söyledi.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Baş’ın seçilmesi halinde Adana’nın gelişmesine çok daha büyük katkılar koyacağını ifade ederek, "Siz Adana Ticaret Odası Başkanı olarak gerek ATO’yu ve gerekse de Adana’yı çok üst seviyelere getirmek için yoğun mücadeleler verdiniz. Şimdi sıra bu mücadelenizi TBMM’de uygulama dönemine gireceğinize inanıyorum" şeklinde konuştu

Kaynak: İHA