Kılınç, Turlarına Devam Ediyor

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Ali Gültekin Kılınç’ın yoğun ziyaret programı devam ediyor. Gündeme taşıdığı proje ve çözüm önerileriyle Aydın genelinde büyük heyecana yol açan Kılınç, ziyaret ettiği bölgelerde heyecan ve umutla karşılanıyor.

Kılınç, Turlarına Devam Ediyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın milletvekili aday adayı Ali Gültekin Kılınç yaptığı açıklamada, “Gerek jeotermal altyapı ve gerekse termal seracılığın desteklenmesiyle Aydın dünya tarımında cazibe merkezi olacak.” dedi.

SİYASETİN PARLAYAN YILDIZI OLDU

Projeleri ve vatandaşlara verdiği güvenle, Aydın Bölgesinde AK Parti’ye yeni bir heyecan ve soluk getiren Kılınç, emin adımlarla siyasetin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı olan ve seçim çalışmalarına start verdiği 10 Mart’tan bu yana, taraflı-tarafsız tüm vatandaşların dikkatini çeken Ali Gültekin Kılınç, son olarak Pamukören, Kurtuluş, Yamalak ve Başaran beldelerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşlar ile sohbet eden ve sorunları dinleyen Kılınç, partililerin yanı sıra vatandaşlar tarafından da coşkuyla karşılandı.

Ali Gültekin Kılınç, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki yaş sebze ve meyve işleme tesislerini örnek göstererek, zenginleşmenin tarım ve sanayi işbirliğiyle olacağını söyledi. Bunun yanında organik tarıma geçilmesinin zorunluluğuna işaret eden Kılınç, “Gerek jeotermal altyapı ve gerekse termal seracılığın desteklenmesiyle Aydın dünya tarımında bir cazibe merkezi olacak” şeklinde konuştu.

Ali Gültekin Kılınç’ı dinlemeye gelen vatandaşlar da talep ve beklentilerini ileterek, Kılınç’ı 12 Haziran’da milletvekili olarak görmek istediklerini belirttiler.

Kaynak: İHA