İdam Kampanyasına 10 Bin İmza
Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "idam geri gelmelidir diyoruz" kampanyasına 10 bin kişinin imza atarak destek verdiği bildirildi.

affedici taraf olabilir, vatandaşa karşı işlenen suçlarda ise ne yasama, ne hukuk kendisini vatandaşın üzerinde görerek onun yerine affetme hakkını kullanamaz. İşte bu sebepten dolayı diyoruz ki, bölücü teröre, ekonomik teröre, ahlak terörüne karşı aziz milletimizin güvenli, özgür ve refah bir hayat sürebilmesi için idam geri gelmelidir."
BBP‘nin imza kampanyasını Türkiye genelinde düzenlediğini anlatan Alagöz, şunları söyledi: "Elbistan‘da düzenlenen imza kampanyasına beklediğimizin üzerinde bir ilgi gördük. Ülkemizde birçok ağır suçtan ceza almış hükümlüler çıkan afla tahliye oldu. Bunlar ellerini kollarını sallayarak aramızda dolaşıyor. Bu ülkede polis katilleri, asker katilleri, çocuk katilleri aramızda geziyor. Biz bir an önce idamın gündeme alınmasını bekliyoruz."
Başkan Alagöz, toplanan imzaların BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘e teslim edileceğini sözlerine ekledi.
