Gaziantepli Nakliyatçılara Dev Site Geliyor

Gaziantep Umum Nakliyatçılar Odası Başkanı Zafer Aydıngüler, mevcut hizmet binasının kendilerine yetersiz kaldığını ve yeni dev bir sitenin yapımı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Gaziantep Umum Nakliyatçılar Odası Başkanı Zafer Aydıngüler, mevcut hizmet binasının kendilerine yetersiz kaldığını ve yeni dev bir sitenin yapımı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

     Zafer Aydıngüler, rekabetin son derece arttığı bu ortamda dünya ticaretinin dinamizminin korunması ve gittikçe artan ticaret hacminin karşılanabilmesinin, ulaştırma sektöründe yapılacak yatırımlarla doğrudan ilgili olduğunu kaydetti. Mevcut ulaşım koridorları ve altyapılarının ürün hareketlerinde ihtiyacı karşılayamaz hale geldiğini belirten Zafer Aydıngüler, hızlı, konforlu ve sürdürülebilir bir taşımacılık vizyonuna hizmet edecek şekilde Gaziantep’e yakışır yeni, modern bir umum nakliyatçılar sitesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Aydıngüler, 250 bin metrekare içerisine yapılacak yeni sitenin komple parsel ve parça taşımacılıkta refah ve daha kaliteli bir hizmet için gerekli olduğunu belirtti

Yapılacak olan bu modern site için projenin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’e sunulup onayı alındıktan hemen sonra işe başlanacağını belirten Zafer Aydıngüler, sözlerine şöyle devam etti:

“Karayolu Taşımacılığı Yönetmeliği‘ndeki mali yükümlülüklerin yanı sıra, dünyada petrolün varil fiyatlarının artması, Türkiye‘de mazot fiyatlarının çok yüksek olarak giderek artan zamların kamyoncu ve nakliyatçı meslektaşlarımızı büyük bir çıkmazın içerisine soktu. Kamyoncu ve nakliyatçı esnafının birçoğunun giderek artan maliyetler içerisinde iflasın eşiğine geldi. Birçoğu çalışamaz duruma geldi. Hükümetin bu konuda bir çalışma yaparak çekilen bu sıkıntıların giderilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

SOSYAL TESİSLER HİZMETE AÇILDI

Uzun yıllardan beri şoför ve hamalların barınma yerlerinin olmaması nedeniyle önemli bir ihtiyacı sosyal tesis yaparak şoför ve hamalların yaz ve kış aylarında dinlenebilecekleri bir keman yaptıklarını belirten Aydıngüler, “Çalışanlarımızın iş saatini bekleyecekleri bir sosyal tesisi hizmete açtık. Bu hizmeti yaparken gerekli desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi.

    Gaziantep Umum Nakliyatçılar Odası Başkanı Zafer Aydıngüler, sosyal tesisin açılışı davetine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “İnşallah yeni Nakliyatçılar Site Kompleksini de aynı hizmet anlayışı ile açarız.” şeklinde sözlerini tamamladı.