Yardıma Muhtaç Öğrenciler İçin Kermes

Gaziantep‘te Ahmet Çelebi Öğrenci Yurtları tarafından yardıma muhtaç öğrenciler yararına düzenlenen kermes, 4 Mayıs‘a kadar açık kalacak.

Her yıl düzenli olarak yapılan kermeste çeyizden gıdaya, halıdan mobilyaya, konfeksiyondan ev yemeklerine kadar birçok ürün yer alıyor. Ahmet Çelebi Öğrenci Yurtları tertip heyetinde bulunan ve Bağlarbaşı Öğrenciye Yardım Derneği Başkanı Av. Mehmet Alp Binevler Uzay Çatılı Pazaryeri‘nde açılan kermesle ilgili yaptığı açıklamada, "Ahmet Çelebi Öğrenci Yurtları olarak her sene düzenlediğimiz kermes faaliyetleri kapsamında bu yılda kermesimizi açtık. Şahinbey Emniyet Müdürlüğü arkasında bulunan Binevler

Uzay Çatılı Pazaryeri‘nde ki kermesimiz 30 Nisan 4 Mayıs tarihleri arasında açık olacak. Kermesimizde çeyizden gıdaya, halıdan mobilyaya, konfeksiyondan ev yemeklerine kadar el emeği göz nuru ürünler ve daha birçok ürün çeşitleri kıymetli halkımızın istifadesine sunulmaktadır. Ürünlerimiz piyasa şartlarına göre halkımızın alım gücüne uygun bir fiyatlarla satılmaktadır. Elde edilen gelirle şu an 12 aktif yurt binası ile devam eden öğrenci barındırma faaliyetlerine yeni halkalar eklenilmesi hedeflenmektedir.

Hedefimiz 20 yurt binasıyla 2 bin 500 - 3 bin arasında öğrenciyi bünyemizde barındırmaktır. Hemşerilerimizi, yapacakları her kuruş alışverişin aynı zamanda çok güzel hayırlara vesile olacağını bilmelerini istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA