Nihat, gülme krizine girdi

Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden Survivor-Ünlüler Gönüllüler yarışması ilginç repliklere de sahne olmaya devam ediyor.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Son Detaylar)

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, yeni yeni fenomenlerde yaratmaya devam ediyor.

Agresif tavırlarıyla ilgi odağı haline gelen gönüllülerin yarışmacısı Taner, sosyal paylaşım sitesi facebook’ta hesabının en yakın arkadaşı tarafından kullanıldığını kendine has şivesi ile söyleyince, Acun’da dahil olmak üzere tüm yarışmacılar gülme krizine girdi.

Acun’dan Facebook kişisel hesap şifresini yeniden alabilmek için yardım isteyen Taner’in facebook hesabını kullanan arkadaşına sitem dolu sözleri;

SENİ KEBABÇIYA GÖTÜRMÜŞTÜM METER
“Meter Mevsimler diye bir arkadaşım var benim. Ve bu arkadaş beni gerçekten sırtımdan vurdu diyebilirim. Samimi bir arkadaşımdı. Üstümden prim kazanmak istiyor. Benim Facebook şifremi bir tek O biliyordu. Ve facebook adresime girip, beni destekleyeceği yere, beni kızların karşısında kendisini güçlü gösterip, kızlara karşı küçük göstermeye çalışıyormuş. Lan Meter diyorum, şimdiye kadar seni kebap lokantalarına götürdüm, adana kebap yedirdim, köpek yarışlarında para kazandığımızda seninle o meyhaneye gittik. Arkamdan vurman mı gerekiyordu?

BENİ AŞAĞILIYOR

Hani ben Meter’e diyorum ki… Neden böyle arkamdan böyle şeyler yazıyor. Beni aşağılayıcı şeyler yazıyor. Benim kendi arkadaşım yaa..Bunları neden yazıyor ben ona sinirleniyorum. Benim hayranlarıma diyorum ki ‘Meter’in faceni kapatın, ona şikayet edin, onun kapatılması gerekiyor. Bu konuda yardımınızı bekliyorum.

LEN MANYAK METER!
Bu adam bu kadar adilik yapıyorsa eğer ‘Ben Meter diyorum, artık bu saatten sonra benim arkadaşım değilsin’ diyorum. Girmiş bide kendi vücut çalışmalarını benim faceme koymuş. Ondan sona ordan kızlara diyomuş ‘Bak ben daha iyiyim” diyormuş. Lan manyak Meter! 5 sene önce senden daha iyi vücudum vardı. Bütün Kıbrıs biliyor. Çok şikayet ediyorum. Onun yüzünden bütün arkadaşlarımdan oldum.

Meter ortalığı karıştırıyor orda. Benim yarışmadan sonra takılacağım kızlar olacak ortam olacak. Hepsini elimden almaya çalışıyor. Bana tuzak kuruyor.Benim zoruma giden o. Bu kadar adilik olmaz.

BEYAZ GAZETE