Muş‘ta "Başbakan" Coşkusu Yaşandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muş‘ta büyük bir coşkuyla karşılandı.

Belediye Meydanı‘nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan için miting alanında asılan Kürtçe pankartlar dikkatlerden kaçmadı. Kürtçe pankartlarda ‘Hoş geldin büyük usta‘ ve ‘Başımız gözümüz üstüne geldiniz‘ yazdığı görüldü. Miting alanında fenalaşan vatandaşlara sağlık ekipleri anında müdahale etti.

Başbakan Erdoğan, mitingin ardından valilik binasına geçmek üzere alandan ayrılırken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Korumaları aşarak Başbakan‘a ulaşan vatandaşlar sorunlarını aktarırken, bazı vatandaşlar ise ezilme tehlikesi geçirdi.

Başbakan Erdoğan, valilik ziyaretinin ardından, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Ulaştırma Bakanı Habib Soluk‘la birlikte Iğdır‘daki mitinge katılmak üzere Muş‘tan ‘ANA‘ uçağıyla Ağrı‘ya hareket etti. Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri Muş Valisi Ali Çınar, AK Parti Muş Milletvekilleri Seracettin Karayağız ve Medeni Yılmaz, Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Muş Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede ile partililer uğurladı.

Kaynak: İHA