Milliyetçi Ve Muhafazakar Parti Seçim Kampanyası İstişare Toplantısı

Milliyetçi ve Muhafakazar Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, "Türkiye‘nin en iddialı parti programı ile yola çıkıyoruz. İşsizlik ancak MMP ile çözülür" dedi.

MMP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, partisinin ‘Seçim Kampanyası İstişare Toplantısı‘na katıldı. Başkent Öğretmenevi‘nde gerçekleştirilen toplantıda MMP milletvekili adayları ile il ve ilçe başkanları hazır bulundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı‘nın okunması ile başlayan toplantıda konuşan MMP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, "Türkiye‘nin en iddialı parti programı ile yola çıkıyoruz. İşsizlik ancak MMP ile çözülür" diye konuştu. Seçimlere kadar olan 42 günlük süreç içerisinde vekil

adaylarına çok iş düştüğünü belirten Yılmaz, "Hiç kimse tarlayı sürmeden, tarladan ürün beklemesin" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, sağ partilerin 10 yılda bir iktidardan indirildiğini belirterek, hükümete gönderme yaptı. Ahmet Reyiz Yılmaz, seçim pusulasındaki 8 sağ parti arasından en güçlü olarak çıktıklarını ifade etti. Parti programında yer alan işsizlikle ilgili projelerde 4 kamu bankasının açılması ve burada 40 bin kişinin istihdam edilmesi olduğunu belirten Yılmaz, şehirlerin etrafında kurbanlık hayvan yetiştirme tesislerinin kurulmasını, buralarda 500 bin kişinin istihdam edilmesini planladıklarını

söyledi. Ormanlandırma ekibi kurmayı istediklerini ifade eden Yılmaz, 50 bin kişiye de burada istihdam sağlayacaklarını kaydetti.

Halkın sorunlarını yakından takip etmek istediklerini ve bunun için de muhtarlık projelerinin olduğunu ifade eden MMP lideri, bu proje kapsamında muhtarlıkları 4 birime ayırmayı hedeflediklerini, böylelikle denetimin daha çok artacağını ve vatandaşın birebir sorunlarını yakından takip edebileceklerini söyledi.

Bu projeler kapsamında iktidarı hedeflediklerini söyleyen Yılmaz, parti il teşkilatlarına parti ile ilgili dokümanların gönderildiğini belirterek, parti propagandasının en iyi şekilde yapılması gerektiğini dile getirdi.

MMP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, konuşmasının ardından partililere plaket verdi.

Kaynak: İHA