Lösemili Çocuklar Yararına Konser

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yararına düzenlenen konserde ünlü sanatçı Ahmet Özhan sahne aldı.

Lösemili Çocuklar Yararına Konser
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi‘nde tedavi gören lösemili ve kan hastalıklı çocuklara ve ailelerine destek olmak amacıyla kurulan LÖSAM tarafından, tedavi gören çocuklar yararına kanser düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi‘nde yapılan konserde ünlü sanatçı Ahmet Özhan sahneye çıktı.

Konseri Vali Hüseyin Aksoy, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, dernek üyeleri ve vatandaşlar izledi. Derneğin kuruluş amacını anlatan Prof. Dr. Davut Albayrak, "Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği 11 sene önce OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Kan Hastalıkları Bölümü‘nde tedavi gören çocukların ihtiyaçlarını karşılamak, onların tedavilerinin devamlılığını sağlamak üzere kuruldu. Özellikle yol ve giyim masraflarının çocukların tedaviye düzgün gelmelerini etkilediğini gördük ve buna bir çözüm bulmak amacıyla bu derneği kurduk" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korusu‘nun ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Ahmet Özhan, seslendirdiği eserler ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: İHA