Has Parti Adaylarından Değerlendirmeler

Has Parti Adıyaman Milletvekili Adayları, Adıyaman‘da ziyaretlerde bulundu.

Has Parti Adıyaman 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Mustafa Alkayış, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bizler Adıyaman‘ın hak ettiğini alması için, Adıyaman‘a en iyisini gelmesi için bir mücadele içerisinde girdik. Genel Merkezimizin takdiri ve üyelerimizin oyları ile aday gösterildik, yollara düştük. Tecrübeli siyasetçilerimiz, destekçi kardeşlerimiz ve gönüllü partililerimizle birlikte inşallah, Has Parti Adıyaman‘da ve Türkiye‘de en büyük başarıya ulaşacaktır. Bu süreçte kamu kurum ve

kuruluşlarımızın da işlerini kolaylaştıracak hassasiyeti göstereceğiz. Diğer partiler, eski Türkiye‘yi temsil ediyorlar. Sürekli kavga ediyorlar. Siyasetleri kavga, ayrıştırma üzerine kurgulanmıştır. Has Parti, yeni Türkiye‘nin, yeni partisidir. Kavga etmiyoruz. Sadece kendimizi anlatıyoruz. Önümüzde engeller var. Ama halkımızın desteği ile tüm engelleri tek tek aşacağız. Has Parti bu seçimlerin en başarılı ve en sürpriz partisi olacak" dedi.

2. sıra Adayı Sibel Aktaş ise, "Siyaseti kişiselleştirmeden, bireyselleştirmeden yapan bir partinin, dünyanın lider partisi olacak Has Parti‘nin kadın milletvekili adayı olmak, gurur vericidir, onur vericidir. Bu görevi, bu sorumluluğu taşımak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sermaye gruplarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın görevlerinde onlara yardımcı olmayı ve barış içinde, huzur içinde bir seçim dönemi geçirmeyi gerektirmektedir " diye konuştu.

Aday Hasari Yenice de, "İnsan odaklı projeler üretilmeli. Ailelerin dağıldığı, işsizlik ve yoksulluğun arttığı, manevi ve ahlaki çöküntünün had safhaya ulaştığı bir ülke haline geldik. Çılgınlık bunları düzeltmek için yapılmalı. Bunları çözemedikten sonra 50 tane kanal açsak neye yarar" dedi.

Kaynak: İHA