Google'dan Dünya Fuarı için özel Doodle

Dünya Fuarı 160. yıldönümünde de unutulmadı. Google Dünya Fuarı'nın 160. yıldönümü nedeniyle harika bir logo hazırladı. Dünya Fuarı nedir? Dünya Fuarı ilk nezaman kurulmuştur? Dünya Fuarı 160. yılı kutlanıyor.

Google Dünya Fuarı'nı 160. yılında da unutmadı. Dünya Fuarı'nın 160. yılında Google çok güzel bir logo hazırladı. Dünya Fuarı 160. yıl dönümü münasebetiyle Google logosunu değiştirdi.
Dünya Fuarı 'nın 160.yıl dönümü için google 'dan harika bir doodle. Dünya Fuarı 'nın 160.yıl dönümü için google özel doodle. İlk Dünya Fuar 'ının 160.Yıl Dönümü kutlanıyor. Google Doodle logosuna dünyanın ilk fuarı 'nı taşıdı. Logo bir harika olduğu her halinden belli.

İlk Expo Dünya Fuarı 1851 yılında Londra’ da bulunan Hyde Park içindeki Kristal Palas’ ta ”Great Exhibition of the works of industry of all nations” teması altında düzenlenmiştir.

Dünya Fuarı Expo 2015 Yılında italya’ nın milano kendinde yapılacaktır. Expo 2015 için Akdeniz ‘ in incisi izmir ‘ de aday gösterilmiştir fakat organizasyonu düzenleme hakkı italya’ ya verilmiştir.

1 Mayıs 2011 Tarihinde google logosu olması muhtemel Expo Dünya Fuarı 160 ncı yıl Google doodle logosu aşağıdadır.

Google'dan Dünya Fuarı için özel Doodle