Danseden Kepçeler Diyarbakır‘da Sergilendi

SİF JCB iş makineleri, Türkiye pazarına sunduğu yeni nesil iş makinelerini kullanıcılar ile buluşturmak amacıyla Diyarbakır‘da sergi düzenledi. Organizasyona, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halid Advan ve AK Parti Diyarbakır milletvekili katıldı.

Danseden Kepçeler Diyarbakır‘da Sergilendi
İngiliz şov operatörleri ile Türk operatörlerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen dünyaca ünlü "Dancing Digger" (Danseden Kepçeler) gösterisi Ordu ve Sivas‘tan sonra Diyarbakır‘da halka sunuldu. Katılımcıların hayran kaldığı "Dansden Kepçeler" gösterisi, Bakan Eker tarafından tebrik edildi.

SİF JCB İş Makinaları Pazarlama Müdürü Esra Temel Vurgun, JCB 3CX SM ve 1CX kazıcı-yükleyiciler ile birlikte JCB 456E ZX lastik tekerlekli yükleyici, JCB JS 290 paletli ekskavatör, JCB 531-70 teleskobik yükleyici ve JCB 8055 mini ekskavatör modellerinin yüksek performansını ve inovatif özelliklerinin özel bir şov katılımcılara daha somut bir şekilde sergilendiğini söyledi. Vurgun, bu yılki roadshow kapsamında Türkiye genelinde yaklaşık 4 bin kilometre yol alacaklarını sözlerine ekledi.

SİF JCB iş makineleri, Türkiye genelinde start verdiği roadshow kapsamında, tüketicileri yüksek performanslı ve inovatif özelliklere sahip yeni JCB modelleri ile tanışmaya ve bu teknolojiyi denemeye davet ediyor. 26 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan JCB Roadshow 2011‘in, Türkiye genelinde 8 ilde davetlilerle buluşacağı belirtildi.

Kaynak: İHA