Ceylan Group‘tan 3 Milyon Dolarlık Yeni Yatırım

Gaziantep‘te yatırımlarına devam eden Ceylan Group‘un Volvo Kamyon Yetkili Servisi olan yeni merkezi, törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Gaziantep AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, AK Parti Milletvekili Adayları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ceylan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu, Volvo Group Türk Genel Müdürü Martin Ericsson ve iki şirketin üst düzey yöneticileri katıldı.

Protokol üyeleri ve katılımcılar, yeni merkezi kurdele keserek hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kulakoğlu, 1982 yılında Gaziantep‘te hizmet vermeye başladıklarını belirterek, "Ceylan Otomotiv, 18 yıldır Volvo Kamyon Yetkili Servisi olarak araç satış, servis ve parça satış hizmeti veriyor. Volvo Kamyon Yetkili Servisi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ceylan Otomotiv olarak Diyarbakır, Tarsus ve Kayseri şubelerinin de açılışını yaptık. Bugün, dört ayrı

bölgede bulunan tesisleri ve 300‘ün üzerinde çalışanı ile faaliyetlerine devam eden Ceylan Group, yeni merkezimizin açılışı ile bölgedeki yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bugün Ceylan Group olarak 3 milyon dolarlık bir yatırım ile yeni bir hizmeti daha başlatıyoruz. Farklı iş tanımları için bölgede yeni istihdam olanakları da sağlayan Ceylan Group‘un 3 bin 500 metre kare kapalı ve 6 bin 500 metre kare açık alana sahip yeni merkez tesisi, Volvo Kamyon Yetkili Servisi olarak hem araç satış, hem de servis ve

orijinal Volvo yedek parça satışı hizmeti veriyor. En son teknolojiyi kullanarak hazırlanan servis, atölyeler, araç parkı, yedek parça deposu ve idari alanları ile Volvo‘nun dünya standartlarına uygun olarak müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz" dedi.

Açılışta konuşan Ceylan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu ise, "Ceylan Group olarak dünya standartlarında bir kalite anlayışı ile hizmet veriyoruz. Müşterimize deneyim ve tecrübelerimizin doğal bir sonucu olan müşteri beklentilerinin üstündeki hizmeti, doğru zaman ve doğru yer anlayışıyla sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Volvo Kamyon ile işbirliğimiz bizim için çok özel. Ceylan Group olarak 3 milyon dolarlık yatırımımızla bugün yeni merkezimizi hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Volvo ile

olan işbirliğimize verdiğimiz öneme binaen, yatırımlarımızı da arttırıyoruz. Gaziantep‘teki yeni merkez binamız son teknoloji ile hazırlanırken, Volvo Kamyon servisimiz dünya standartlarına uygun olarak tasarlandı. Yeni merkez binamızda servisimiz ile müşterilerimize beklentilerinin üzerinde hizmet vereceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, yatırımlarından dolayı şirket yöneticilerine teşekkür ederek, "Ceylan Group ile hem bu kadar uzun soluklu hem de başarılı bir işbirliği içerisinde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Ceylan Group Volvo Kamyon olarak Türkiye‘deki gelişimimiz adına çok önemli bir iş ortağımız. Yüksek iş potansiyeli nedeniyle Türkiye, Volvo Kamyon için stratejik öneme sahip bir pazar ve Ceylan Group bu anlamda bize çok destek oluyor. Yeni merkez binası ile Ceylan

Group, hem yatırımlarını arttırıyor, hem hizmet kalitelerine hem de bölge istihdamına katkı sağlıyorlar. Başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, Ceylan Group Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kulakoğlu‘na bir plaket takdim etti.

Kaynak: İHA