Kate Middleton'ın gelinliği bundan sonra evlenecekleri etkileyecek

Düğün sezonu açıldı. Kraliçe Elizabeth'in torunu Prens William ile evlenen Kate Middleton'ın gelinliği bundan sonra evlenecek bayanları etkileyecek. Peki kim hangi gelinliği giymeli? Gelinlikte ve modada yeni tarzlar ne? İşte yanıtı:

Kate Middleton'ın gelinliği bundan sonra evlenecekleri etkileyecek
Düğün sezonu açıldı. Kraliçe Elizabeth'in torunu Prens William ile evlenen Kate Middleton'ın gelinliği bundan sonra evlenecek bayanları etkileyecek. Peki kim hangi gelinliği giymeli? Gelinlikte ve modada yeni tarzlar ne? Gelin saçı nasıl olmalı? Hangi takılar gelinliği daha şık gösterir? Ayakkabı seçimi nasıl olmalı?

Beyaz Butik Genel Koordinatörü Neşe Özdoğan, NTV ekranlarında yayınlan Gülay Afşar'ın sunduğu Hafta Sonu programına konuk oldu. Middleton'ın gelinliği değerlendiren Özdoğan, "Middleton'ın gelinliği bundan sonra evlenecek bayanları etkileyecek. Çünkü göz önündeki insanların trendin öncülüğü yaptığını görünüyor. Middleton prenses kavramını değiştirdi. Çünkü prenses dengiğinde hep kabarık tül etekler vardı. Şimdi ise, çok daha sade ve zarif olunabileceğini isptalmış oldu. Çok şık ve zarifti çünkü" şeklinde konuştu.

Gelinlik trendlerinin yıldan yıla değiştiğine dikkat çeken Özdoğan, "Çünkü artık daha modern çizgiler ve romantizmi hiç kaybetmiyor. Dolayısıyla dantellerden hiç vazgeçilmiyor ve materyalle teknik doğru buluşmuşsa mükemmler sonuç elde ediliyor" dedi.

Özdoğan bu yılın trend gelinliklerini anlattı ve vücut tipine göre gelinlik seçimi konusunda uyardı.

Beş yıldır hiç beyaz gelinliğin olmadığını belirten Özdoğan, en beyaz olarak inci beyazı kullanıldığını, genelde inci beyazında ekruya doğru bir geçiş olduğunu söyledi.

Kilo vermek için strese girilmemesini öneren Özdoğan, "Çok yuvarlak hatlı olupta çok güzel gelin olan bir sürü model var" diye konuştu.

Özdoğan, "Gelinlik sizin önünüze geçmesin" uyarısında bulundu.

Özdoğan, gelinlik seçerken uzman bilgilerden yararlanılması gerektiğine işaret ederek, "Gelin adayları vücutlarını iyi tanıyarak gelsinler" dedi.

BEYAZ GAZETE