Bakan Eroğlu‘nun Bilecik Ziyareti

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "Bizim yaptıklarımıza, muhalefetin hayal gücü bile ulaşamıyor" dedi.

Bilecik‘in Bozüyük ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatının seçim bürosu açılışına katılan Eroğlu, "Muhalefet partileri bizim ürettiğimiz projelerin arkasından gelmeye çalışıyor. Ama bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bilecik‘in tüm ilçelerini gezmiş bulunmaktayım. Biz sizin talepleriniz doğrultusunda çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bütün dünyada başı dik bir Türkiye olduğunu kaydeden Eroğlu, "Enflasyon canavarını yok ederek, enflasyon oranını 3.99‘a düşüren bir Türkiye ve hükümetimiz var. Dünyada küresel ekonomik krizdeyken, Amerika‘da pek çok banka batarken, Türkiye‘nin dimdik bir ekonomisi vardı. Türkiye‘nin 2010 büyümesi yüzde 8.9‘dur. Bu büyüme ile Avrupa‘da birinci, dünyada üçüncü ülkedir. Bunu hayal etmek bile mümkün değildi. Türkiye büyük düşünüyor. Türkiye 2023‘e hazır. Hedefimiz, şuanda 16. sıraya yükselttiğimiz ülkemizi,

dünya ekonomileri arasında ilk 10‘a yerleştirmektir. Büyük hedef için herkes hazırdır" dedi.

Öte yandan, seçim bürosu açılışı öncesi Eroğlu ve beraberindekiler, Kızıl Tepe mevkiinde düzenlenen programa katılarak, fidan dikti.

Kaynak: İHA