Bahçeli Sorgunlulara Seslendi

Yozgat‘ın Sorgun ilçesinde halka hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu seçim, milletimizin geleceğinin belirleneceği bir seçim olacaktır.

Eski Belediye Meydanında vatandaşlara seslenen Bahçeli, Türkiye‘nin gündemine gelen bazı hassas konular karşısında sağduyuyla hareket etmek gerektiğini söyledi. Ülkenin bütünlüğüne yönelecek tehlikeleri önceden görerek dayanışma içerisinde çözüm bulmak gerektiğini dile getiren Bahçeli, toplumun gerilime sürüklenmemesi gerektiğini ifade etti.

12 Haziran‘daki seçimin ülke için bir dönüm noktası olduğunu belirten Bahçeli, "Bu seçim, milletimizin geleceğinin belirleneceği bir seçim olacaktır. Vatandaşın bir karar anı olacaktır. Öncelikle bu seçimlere önem vermeliyiz ve bu seçimler sonrası ülkemizde gelişen olayları, yaşanan sıkıntıları iyi değerlendirmeliyiz. Mutlaka sandığa yüksek oranda gitmeliyiz, sizlerin iradesiyle Türkiye‘nin geleceğinin belirlenmesine katkı sağlamalıyız. Onun için herkesten isteğim; özel bir mazeret olmadığı taktirde

mutlaka sandığa giderek aklın ve vicdanın sesine kulak vererek, oylarınızı kullanmanızı istiyorum" diye konuştu.

İktidara gelmeleri halinde uygulamaya koyacakları ‘Hilal Kart‘ı anlatan Bahçeli, AK Parti‘nin 9 yıllık iktidarında işsizliğin arttığını, kimsenin hayatından memnun olmadığını öne sürdü. Bahçeli, "AK Parti 9 yıldır tek başına iktidar. Ülkemizde her şey ikiye ayrılmış gibi gözüküyor. Bu ayrışma her alana yayılıyor. Bir tarafta rant ekonomisi, diğer tarafta sadaka ekonomisi. İşbirlikçiler, servetlerinin üzerine servetler katmışlardır. Milletimiz diyor ki, ‘benim birinci sorunum işsizliktir, ‘ikinci sorunum

yoksulluktur, benim üçüncü sorunum asayişsizliktir, dördüncü sorunum yolsuzluktur. Beşinci sorunum ise bölücü terörün tırmanması ve aynı zamanda PKK‘nın siyasallaşması sürecidir‘ diyor. Ama bir gerçeğin de altını çizmek lazım. Ülkenin yönetimine bir baskı kuran Adalet ve Kalkınma Partisi, medyadan çok büyük bir yandaş grup toplamış. Televizyonda sabahın erken saatinden geceleyin tekrarına rastgeldiğiniz bir Recep Tayip Erdoğan dizisi var" dedi.

Bahçeli, "Bu dizide toz pembe bir Türkiye. Her sorun çözülmüş. Herkes mutlu. Herkes huzurlu. Herkes iş ve aş sahibi. Bu mutlu tabloya mı inanacağız, yoksa siz değerli vatandaşımızın sesine mi inanacağız" ifadelerini kaydetti.

"Bozok Yuvası Bozkurtların Yuvası, diyorduk" diye devam eden Bahçeli, "Şimdi bu özelliğimizi kayıp mı ediyoruz? Bozkurtlar nereye gidiyor? Öyleyse Bozkurtlar, Bozok Yaylası‘nın sahibi olun. Dört milletvekilinin alayını gönderin" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA