Antalya Televizyon Ödülleri

Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında kentteki sanatçılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ile birlikte ‘Türk Televizyon Dizileri Tarihi‘ sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Antalya Televizyon Ödülleri
Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Sanat Vakfı‘nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında kentte bulunan sanatçılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın‘ı ziyaret etti. Aralarında Tekin Akmansoy, Gani Müjde, Sümer Tilmaç, Defne Yalnız ve Altan Ertekli‘nin bulunduğu sanatçılar Başkan Akaydın ile makam odasında sohbet etti.

Gani Müjde, geçen yıl ilki düzenlenen ve sonradan Antalya Televizyon Ödülleri olarak değişen ‘İsmail Cem Televizyon Ödülleri‘ isminin neden kaldırıldığını Başkan Akaydın‘a sordu. Başkan Akaydın, "Bazı konularda İsmail Cem‘in kızı, anne ve erkek kardeşini etkileyerek müdahil olmak istedi. Yani, kanal tercihleri ve jüri oluşumlarına. Biz de buna izin veremeyiz dedik. Bizim işimizde yanlışlık olur da ailenin adı kötü olur diye bir endişeleri vardı sanırım. Ama biz bu işi iyi yapıyoruz, bize güvenin dedik.

Ama galiba kendileri tedirgin oldular" dedi.

Ardından sanatçılar ve Başkan Akaydın, Alican Sekmeç‘in 57 fotoğraftan oluşan ‘Türk Televizyon Dizileri Tarihi‘ adlı fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleşti. Sergi açılışında vatandaşlar ünlü sanatçılarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA