Ak Parti Milletvekili Adayı Hakan Şükür Partisinin Silivri İlçe Binasını Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili adayı Hakan Şükür, partisinin Silivri ilçe binasını ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Adayı Hakan Şükür Partisinin Silivri İlçe Binasını Ziyaret Etti
IHA0081A41-SIY/30-NIS-00DF-2E76

- AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN ŞÜKÜR PARTİSİNİN SİLİVRİ İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ

(FOTOĞRAFLI)

YUSUF EKER

İSTANBUL (İHA)- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili adayı Hakan Şükür, partisinin Silivri ilçe binasını ziyaret etti. Ziyareti sırasında konuşan Hakan Şükür, çok önemli bir takıma geldiğini söyledi. Şükür, "AK Parti hakikaten bir takım. Bir aile ve çok büyük bir hareket, millet hareketi. Burada olmamın en önemli sebeplerin biri, ben de aile babasıyım. Bu anlamda yapılan hizmetler ve bundan sonra yapılacaklarla ilgili söylenenleri görünce çok duygulanıyorum. Ülkenin çıtası çok yüksek, bunu

da AK Parti hükümeti yaptı" dedi.

Son zamanlarda yaşanan üslup tartışmalarına da değinen Hakan Şükür,"Son zamanlarda üslup tartışmalarına da baktığımızda, bu ülkenin bu üslupların dışında bir ülke olduğunu ve çok samimi bir parti olduğumuz gerçeğini göstererek yaşamalıyız. Ben başbakanı seviyorum ama her şeyden önce ülkemi seviyorum. Ülkesini seven her insanı seviyorum. Herkes hizmet edecek, hep beraber taşın altına elimizi sokacağız" diye konuştu.

Konuşmasının ardından esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlara karanfil dağıtan Hükün Şükür, girdiği bir lokantada döner kesti.

Kaynak: İHA