Öğrencilerden Örnek Ziyaret

Şanlıurfa Toki Şehit Mehmet Uyar İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Şanlıurfa Belediyesi‘ne bağlı Güçsüzler Yurdu‘nu ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Mehmet Salıcı başkanlığında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Rehber Öğretmenleri Kasım Anar, Fulya Aytaç, gönüllü öğretmenlerden Çimen Yüksel ve Zeliha Zaloğlu ile birlikte 50 kişilik öğrenci grubu, Şanlıurfa Belediyesi‘ne bağlı Güçsüzler Yurdu‘nu ziyaret ettiler. Okul yönetimi tarafından getirilen ve orada kalan yaşlılara çeşitli hediyeler ve ikramlar sunuldu. Samimi bir hava içerisinde geçen ziyarette yaşlılarla tek tek sohbet edildi.

Okul Müdürü Mehmet Salıcı yapmış olduğu açıklamada; "Okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte bugün burada kalan yaşlıları ziyaret ettik ve çeşitli hediyeler sunduk, bizim yapmış olduğumuz bu ziyaretin asıl amacı öğrencilerimizin büyüklerine karşı nasıl davranacaklarını ve onlara karşı nasıl olmaları gerektiğini onlara öğretmek ve kendilerinin de bir gün yaşlı olacaklarını onlara göstermek" dedi. Yurtta alan yaşlılar ise kendilerine bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren Toki Şehit Mehmet

Uyar İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ettiler.

Kaynak: İHA