Çavuşoğlu Yönetimini Tanıttı

Muğla milletvekili aday adayı olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yelda Erol Gökcan’dan boşalan İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Nurzile Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Muğla milletvekili aday adayı olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yelda Erol Gökcan’dan boşalan İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Nurzile Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Tuna Otel’de gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, milletvekili aday adayları Hayati Nizamoğlu, Yelda Erol Gökcan, Zübeyde Fellahoğlu ve Bilal Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Eski Başkan Gökcan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür eden plaket veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, “Yeni kadromuzla, bir bayrak yarışı bilinciyle teslim aldığımız bayrağı daha ileri götürme gayretinde olacağız. 12 Haziran seçimlerine adım adım yaklaştığımız şu günlerde toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor. Demokrasiyi yaşatabilmek ve demokrasi ile yaşayabilmek için çorbada hepimizin tuzu olması gerekiyor. Demokratikleşme süreci kadının temsili ve katılımı olmadan gerçekleştirilemez. Kadınların siyasetin bütün süreçlerinde yer alması, özellikle teşkilatlardaki çalışmaları kendilerine bir angarya olarak görmemeleri, kendilerine siyaseten geliştirecekleri bir süreç olarak algılamaları ve bunlara talip olmaları gerektiğine inanıyorum” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Çavuşoğlu konuşmasının ardından 40 kişilik İl Kadın Kolları yönetimini basına ve kamuoyuna tanıttı.

Kaynak: İHA