Alışverişten Dönerken Ölümden Döndüler

Bursa‘da alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönen bir ailenin içinde bulunduğu araç takla attı. Hava yastıklarının zamanında açılması sayesinde ölümden dönen aile şoka girdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, çevre yolunda çöplük kavşağında meydana geldi. Alışveriş yaptıktan sonra evine dönen Adnan Ayaz yönetimindeki 16 J 9693 plakalı otomobil, Reşat Öz idaresindeki 16 GY 705 plakalı aracın sıkıştırması üzerine kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Ayaz‘ın kullandığı otomobil önce Reşat Öz‘ün aracına, ardından yol kenarındaki bankete çarptı. Savrulan araç 2 kere takla attıktan sonra orta refüjde durdu.

Kazanın ardından yoldan geçen sürücüler, araçtaki yolcuları çıkartmak için seferber oldu. Hava yastıklarının zamanında açılması sayesinde burunları bile kanamadan araçtan çıkan sürücü Adnan Ayaz ve Vicdan Yavuz ile çocukları Berkay Yavuz‘a olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Yolcuların hastaneye gitmeyi kabul etmemesinin ardından ambulans olay yerinden ayrıldı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan aile fertlerini kaza mahaline gelen yakınları sakinleştirdi. Vicdan ve Berkay Yavuz

gözyaşlarına boğuldu.

"AİLEMİ ALLAH KORUDU"

Bir an öleceklerini düşündüğünü söyleyen Adnan Ayaz, "Ne yapacağımı bilemedim. Allah‘tan hava yastığı açıldı. Ailemin sıhhati iyi. Beni bir araç sıkıştırdı. Ben de direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Verilmiş sadakamız varmış. Allah ailemi bana bağışladı" dedi.

Kaza yapan iki araç olay yerinden çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

Kaynak: İHA