Üsküdar‘da Kaza: 3 Yaralı

Üsküdar‘da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonucu şoka giren 5 yaşındaki bir çocuk, yaralanan kardeşlerinin arkasından uzun süre gözyaşı döktü.

Olay saat 07.15 sıralarında Kısıklı‘da meydana geldi. Büyük Çamlıca Caddesi‘nden Kısıklı‘ya ilerlemekte olan içerisinde 6‘sı çocuk, 9 kişinin bulunduğu A.T yönetimindeki 34 DZ 4461 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, karşı yönden gelen A.B. idaresindeki 51 HD 212 plakalı otobüse yandan çarptı. Kaza sonucu minibüs şoförü araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri minibüs içerisinde bulunan ve kaza sonucu

hafif yaralanan Ertuğrul Öncü (4) ile ablası Özlem Öncü‘ye (10) ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sıkışan sürücü için ise itfaiye çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiyenin yaklaşık 15 dakikalık çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü A.T ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Kazayı yara almadan atlatan 6 yaşındaki Ümit Öncü ise hastaneye kaldırılan kardeşlerinin ardından uzun süre gözyaşı döktü. Minibüste bulunan Öncü ve Toprak ailesinin akraba ziyareti için şehir dışına gittikleri öğrenildi.

Kaynak: İHA