Seda Sayan canlı yayında çıldırdı

Seda Sayan, Ahu Tuğba'nın kızı Ahu Anjelik Alojtonj'in dövülmesiyle ilgili yayına bağlanan izleyeci yüzünden adeta çıldırdı.

Seda Sayan canlı yayında çıldırdı
Sinema oyuncusu Ahu Tuğba'nın kızı Ahu Anjelik Alojtonj eski sevgilisinin yakınları tarafından dövüldü. Sabahın Sedası'na konuk olan Ahu Tuğba duruma isyan etti.

Dün Seda Sayan'ın yayınına telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici bugünde yayına bağlandı. Anjelik'in dövülmesiyle ilgili bildiklerini anlatan izleyici, bunun reklam olduğunu söyleyince Seda Sayan adeta çıldırdı.

Sayan, "Küçücük bir kız darp edilmiş, sen reklam diyorsun. Sen anne misin? Bana cevap ver" dedi.

İzleyici buna karşılık, "Seda hanım siz bana bağıramazsınız, burada saygı çerçevesinde konuşuyorum" diye konuştu.

Sayan ise, "Sen ağzımdan çıkanı bana öğretemezsin, sen bana yayıncılığı da öğretme. Sen anne misin? Bana cevap ver" karşılığını verdi.

Seyirci, "Ben anne değilim" cevabını verdi.

Bunun üzerine oldukça sinirlenen Sayan, "O zaman alın bu kadını. Sen anne de değilsin. Sen ne anlarsın? Konuşuyorsun karşımda benim tansiyonumu yükseltiyorsunuz. Ahkam kesiyorsun dünden beri. Ne olarak konuşuyorsun ya adını ver adam gibi ya da ben anne olarak bağlandım de. Sen anne de değilsin. Küçücük bir çocuk darp ediliyor. Neyin ispatındasınız? Siz çocuğu dövmüşsünüz utanmadınız mı? Yürü git dava et" şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE