Başarılı DJ Shantel bu akşam sahnede

Disko Partizani parçası ile dünya müzik listelerini altüst eden Alman DJ Shantel, bu akşam İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor.

Başarılı DJ Shantel bu akşam sahnede
Disko Partizani parçası ile dünya müzik listelerini altüst eden Alman DJ Shantel, bu akşam İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. Disco Partizani albümü, yayınlandığı günden bu yana en çok satan yabancı albüm listelerinin başında yer alan Shantel, Babylon’da nefes kesecek bir konsere imza atacak.

Ünlü müzisyen, Goran Bregoviç, Boban Markoviç, The Rootsman, Fanfare Ciocarlia gibi isimleri biraraya getirdiği setleriyle Babylon’da unutulmaz bir performans sergileyecek. Konserinde coşku ve sınırsız dans vaat eden sanatçı, Roman müzikleri ve geleneksel Balkan müzikleri ile çeşitli mixler yapıyor. Disko Partizani adlı çalışmasının klibini İstanbul’da çeken sanatçı, Türkiye’de de pekçok konserler verdi. Gerçek adı Stefan Hantel olan sanatçının şarkıları çoğunlukla Sırpça ve Makedonca.

Sanatçı, Balkanlar’ın geleneksel melodilerini ve Güneydoğu Avrupa’nın farklı ses renklerini tasarladığı elektronik altyapılarla buluşturuyor. Shantel, yeni albümünde neşeli ve kıvrak soundların üzerine kurduğu remikslerinde zaman zaman geleneksel Yahudi müziklerine de göz kırpıyor. Shantel, 2006’da BBC Radio 3’nin Dünya Müzik Ödülleri’nde ‘Club Category’ ödülünü kazandı. Sanatçı, Fatih Akın’ın 2007 yılı yapımı ‘Yaşamın Kıyısında’ filminin de müziklerini yaptı.

Bugün, saat: 23.00. Babylon. Bilet: 35 TL, Öğrenci: 25 TL.