Çıldır’Da Ak Parti Adaylarına Yoğun İlgi

Ak Parti Ardahan milletvekili adayları Çıldır‘da coşkuyla karşılandı.

AK Parti Ardahan milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay ve İş Adamı Orhan Gökdemir için, Ardahan-Çıldır karayolunun Yıldırımtepe köyü mevkiinde karşılama töreni yapıldı.

Çıldır kent merkezinde tur atan milletvekili adayları ve partililer, daha sonra parti binasında düzenlenen toplantıya katıldılar.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, milletvekili adaylarını Çıldır halkına tanıttı. Baydar adaylara sonuna kadar destekleyeceklerini belirterek, aynı desteği Çıldır halkından da istediklerini söyledi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy da AK Parti‘nin ülkenin tümünü kucakladığını belirterek, “Başta Ardahan ve Çıldır olmak üzere tüm ilçelerin vereceği destekle biz bu bir birinden değerli olan iki kardeşimizin ikisini de TBMM‘ye göndereceğiz inşallah. Çünkü AK Parti ülkemizde birliğin ve kardeşliğin simgesi haline gelmiştir. Onun için ülkemizdeki kardeşliğin en temel çimentosu biziz. Bu nedenle de ne Başbakanımızı nede adaylarımızı mahcup etmeyeceğiz. Çünkü Türkiye’nin Ak Parti’ye bu dönem daha çok ihtiyacı var” diye konuştu.

Ak Parti Adayları da birer konuşma yaptıktan sonra partililerle birlikte daha sonra esnaf ziyaretine çıktılar.

Kaynak: İHA