Ak Partili Adaylar Yeniçağa‘da

AK Parti Bolu Milletvekili adayları Ali Erçoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin, Yeniçağa ilçesinde esnafı gezdi.

İlçe ziyaretlerinde güler yüzle karşılaşan AK Parti Bolu Milletvekili adaylarına vatandaşlar ‘AK Parti ile yola devam sözü‘ verdiler. Vatandaşların ilgisinden oldukça memnun kalan milletvekili adayları, kendilerine verilen destek ile hizmete devam edeceklerinin sözünü verdiler. İlçeyi adım adım gezen adaylar vatandaşlara seslenerek, "Sizlere başbakanımızın selamlarını getirdik. Sizlerin fikirleri düşünceleri bizler için önemli. Yaptığımız hizmetleri sizlerle birlikte yaptık. Bu hizmetlere vereceğiniz destekle devam etmek istiyoruz" dediler.

Gezi sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Milletvekili adayı Ali Erçoşkun, "AK Parti Teşkilatları ve üç milletvekili adayı olarak Yeniçağa ilçemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla çok güzel temaslar kurduk. Buradaki ilgi ve alaka bizleri çok memnun etti. Yeniçağa‘da çok önemli olan sağlık hizmetlerinin bir çözüme kavuşması bakımından bina problemini geçtiğimiz hafta itibariyle çözmüş olmamız halkımızda büyük bir ilgi uyandırdı. Çünkü ödeneği hazır olan bir sağlık yatırımı ile alakalı bir bina problemi vardı. Yaklaşık bir yıldır İl Genel Meclisi üyelerimizde teşkilatımızda takip ettiği bu süreci geçen hafta itibariyle neticelendirmiş olduk. Birlik ve beraberlik içinde geçen bu ziyaretlerimizi tamamlamak üzereyiz. Seçime kadar bir kaç defa daha bütün ilçelerimizi bu anlamda tekrar ziyaret etmeyi planlıyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın da yaptığı konuşda, "Burada bizlere güzel bir program hazırlayan İl ve İlçe teşkilatımızı tebrik ediyorum. Ben 50 yıl önce Yeniçağa‘da doğmuş, sokakların koşmuş, çimenlerinde top oynamış, yıllar sonrada Yeniçağa‘da uzun bir süre Belediye Başkanlığı yapmış bir kardeşinizim. Bugün il başkanı olarak aranızdayım. Her adımı attığımda izimi ve terimi görüyorum. Bundan sonra İl Başkanı olarak ilçemize ve Bolumuz‘a hizmet etmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğime şüpheniz olmasın. Sizlerden beklentim buranın bir evladı olarak, bu seçimlerde destek vermenizi ve beni mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Beni hepiniz iyi tanırsınız. Belediye Başkanlığı görevinde olduğum zaman hiç kimseyi ayırmadım. Her gelen kişiye hizmet için kapımı açtım. 12 Haziran akşamı çok güzel haberler bekliyorum. Buradaki hedefimiz yüzde 90‘lardan aşağı olmamalı" şeklinde konuştu.

Adaylar daha sonra ilçe esnafını gezerek 12 Haziran seçimlerinde destek olmalarını istediler.

Kaynak: İHA