Ak Partili Adaylar Aksu’Da

AK Parti Milletvekili adayı ve Antalya Milletvekili Sadık Badak ile AK Parti Milletvekili adayı Osman Akman, seçim çalışmalarını Aksu’da sürdürdü.

Ak Partili Adaylar Aksu’Da
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Milletvekili adayı ve Antalya Milletvekili Sadık Badak ile AK Parti Milletvekili adayı Osman Akman, Aksu’da mahalle ve ev toplantılarına katılarak seçmenlerle bir araya geldi. Çamköy, Hacıaliler mahallerini ziyaret eden Badak ve Akman vatandaşların evlerine misafir olup, sorunlarını dinledi.

Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Antalya Milletvekili Sadık Badak sorunların çözümü için girilmedik sokak ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını, bundan sonra da en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi. AK Parti‘nin yaklaşık 8 yıl 6 aydır iktidarında önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ve 12 Haziran seçimleriyle yeniden işbaşına geleceğini söyleyen Badak, “İstikrar sürmelidir. İstikrarın sürmesi hepimiz için önemlidir. Türkiye‘de 2002 yılından bu yana bütün rakamları koyduğunuzda nerden nereye geldiğimizi göreceksiniz. AK Parti halkımızın desteğiyle yine tek başına iktidar olacak ve başarılı çalışmalarını sürdürecek” dedi.

BADAK’TAN, ACILI AİLEYE ZİYARET

Aksu’yu ziyareti sırasında geçtiğimiz günlerde su kuyusuna düşerek hayatını kaybeden 7 yaşındaki Ahmet Taşdemir’in ailesini ziyaret eden Antalya Milletvekili Sadık Badak, dede Şehmuz Taşdemir ile görüşerek başsağlığında bulundu. Adıyamanlı aileyi ziyaret ederek acısını paylaşan Badak, “Allah sabırlar versin” diye konuştu.

AKMAN, AKSULULARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Mahalle ziyaretleri sırasında tarım alanlarını da gezen AK Parti Milletvekili adayı Osman Akman, vatandaşların 2B ile ilgili sorularını yanıtladı. TBMM 22. dönem Antalya milletvekili olduğunu hatırlatan Akman, hizmet için yeniden aday olduğunu söyledi. AK Parti’nin ilk iktidarı olduğu dönemde de TBMM‘de fırtına gibi estiklerini belirten Akman, “Çok güçlü bir şekilde iktidar olup 2002‘de çıraklık olarak başlayan, 2007‘de kalfalık dönemiyle devam eden iktidarımızı 2011‘de ustalık dönemiyle sürdürüp, partimizin 2023 vizyonu doğrultusunda lider ülke olmasını sağlamak istiyoruz" diye konuştu. Sırf iktidara gelmek için ölçüsüz vaatler veren siyasilerin millete hayal kırıklığı yaşattığını ifade eden Akman “12 Haziran’da bir seçime daha gidiyoruz. Milletimiz sabırla bu vaatleri dinliyor, ümitlerini istismar edenlere en iyi cevabı sandıkta verecektir” ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA