Ak Parti Milletvekili Adayı Şahin‘den İl Özel İdaresi‘ne Ziyaret

AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin, seçilmesi halinde özel idarelerin daha da güçlenmesi için çalışacağını söyledi.

Hüseyin Şahin, Uluyol‘da AK Parti milletvekili adayı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu‘nun seçim bürosunun açılışına katıldı. Seçim bürosunun açılışına Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, AK Parti milletvekili adayı İsmet Su, 22. dönem milletvekili Şevket Orhan ve esnaf büyük ilgi gösterdi. Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, "Diklenmeden dik duruşu bu ülke AK Parti iktidarı ile gördü. Türkiye‘de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını herkes gördü. 12 Hazirandan sonra da Allah‘ın izni ile hizmet kervanı yoluna çok daha güçlü bir şekilde devam edecektir" dedi.

Hüseyin Şahin, daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel‘i ziyaret etti. Şahin, "19. dönemde 5 yıl görev yaptığım, hizmet verdiğim ve takım ruhunun nasıl olduğunu anladığım, öğrendiğim ve uyguladığım bir merkezdeyiz. İki dönem encümen üyeliği yaptım; vali nezaretinde çok güzel hizmetlere beraber imza attık. Kemal Demirel, bilgisinden faydalandığım ve birlikte çalıştığım biri. Milletvekili olduğum zaman Bursa İl Özel İdaresi ile omuz omuza çalışacağız. Burada çok hatıralarım var. Güçlü özel idare, güçlü yerel yönetim demektir. Mecliste bunu daha üst seviyeye taşıyacağım" diye konuştu.

Hüseyin Şahin‘in Bursa için artı değer olduğunu dile getiren Demirel, "Şahin, daha önce genel meclis üyeliği yapmış ve kendisinden çok şey öğrendiğim bir arkadaşım. Milletvekili olduğu zaman da yanında olacağım. Vekil olmasından özel idarenin kazançlı çıkacağını düşünüyorum" diyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA