Unutmaz bir kenara yazdı

Akşam gazetesi yazarı Ali Saydam “Karacan bunları unutmaz, Hasan Cemal'i bir yere yazmıştır”dedi.

Unutmaz bir kenara yazdı
Habertürk TV ekranlarında Balçiçek İlter’in hazırlayıp sunduğu Söz Sende’ye katılan Akşam Gazetesi yazarı Ali Saydam Milliyet ve Vatan gazetesinin satışını değerlendirirken, Milliyet Gazetesi’nin yazarı yeni patronu Ali Karacan’la girdiği spekülasyona da değinerek “ Ali Karacan bunu unutmaz” dedi.

Ali Karacan’a övgüler yağdıran Ali Saydam, Saydam’la yakın ilişki içinde de olduğunu söyledi.

Balçiçek İlter'le Söz Sende'ye konuk olan Akşam yazarı ve iletişimci Ali Saydam, medya dünyasının tartıştığı Milliyet ve Vatan satışını değerlendirdi. Milliyet yazarı Hasan Cemal'in yeni patron Ali Karacan'la girdiği polemiğe de değinen Saydam 'Ali Karacan bunları unutmaz, Hasan Cemal'i bir yere yazmıştır' dedi.

YERİMDE RAHATIM
Akşam Gazetesi’nde keyfinin yerinde olduğunu kaydeden Saydam, Milliyet Gazetesi’ne geçmek gibi bir gayesi olmadığını ifade ederek “Çok rahatım ben Akşam Gazetesi'nde. Akşam Gazetesi çok rahat .” diye konuştu.

HEYECANLADIM
Satışın kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Saydam “ Ben çok heyecan verici buluyorum şahsen. Bir kere Aydın Doğan'ı kutluyorum, bunu alıp fonlardan birine satabilirdi, alınabilirdi de. Böyle bir konsorsiyuma vermiş olması çok heyecan verici.” şeklinde konuştu.

UNUTMAZ
Balçiçek İlter’in Milliyet Gazetesi yazarı Hasan Cemal’in ve yeni patronu Ali Karacan’la girmek istediği polemikle sorusuna ise Ali Saydam, şu yanıtı verdi:
“Ali Karacan asıl tepkisini hiç vermez, o çok akıllıdır. İki provokasyonla onu çığrından çıkaramazsın. Asla bunları unutmaz. Bir yere yazar ve unutmaz. İyiliği de unutmuyor.” dedi.

BEYAZ GAZETE