Mpm Uzmanlarından Vali Savaş‘a Ziyaret

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş‘ı ziyaret eden Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) Uzmanları, Nevşehir‘de 2008 yılında başlatılan ‘Verimliliği Arttırma’ projesi hakkında Vali Savaş‘a bilgi verdi.

Mpm Uzmanlarından Vali Savaş‘a Ziyaret
Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, MPM Uzmanları Nazlı Saylan Bölükbaş ve Gonca Aras‘ı makamında kabul etti. Burada konuşan MPM Uzmanı Nazlı Saylan Bölükbaş, MPM olarak Türkiye‘nin kalkınmasının verimliliğe dayalı olarak gerçekleşmesi yolundaki hizmetleri ülke düzeyinde yaygın bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.

Bu kapsamda MPM tarafından geliştirilmiş olan bir proje yaklaşımı çerçevesinde uygulamaya koydukları iller düzeyindeki ‘Verimliliği Arttırma’ projeleri kapsamında, 50 ilde gerçekleştirdikleri çalışmalarla hizmetlerini yaygınlaştırdıklarını söyleyen Bölükbaş, "Bu projelerimizin önemli bir halkasını oluşturan ‘Nevşehir Verimliliği Arttırma’ projesi ise, il düzeyinde farklı toplumsal kesimlerle tesis ettiğimiz yapıcı bir işbirliği ortamında sürdürülerek tamamlanmış ve başta kamu ve özel sektör kuruluşlarımız olmak üzere ilde geniş bir kesime hizmet götürülmüştür" dedi.

MPM Uzmanı Nazlı Saylan Bölükbaş, daha sonra Vali Savaş‘a ‘Verimliliği Arttırma’ projesi değerlendirme sonuçlarını aktardı.

Kaynak: İHA