Çorum Ürünleri Yörex‘te

Antalya‘da bu yıl düzenlenen 2. Yöresel Ürünler Fuarı‘na (YÖREX) Çorum‘un yirminin üzerinde yöresel ürünü sergileniyor.

Çorum Ürünleri Yörex‘te
Antalya Ticaret Borsası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antalya Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı‘nca düzenlenen 2. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) başladı.

‘Sizin oraların nesi meşhur?‘ sloganıyla bu yıl 2‘ncisi düzenlenen YÖREX, Antaya Expo Center‘da düzenlen törenle açıldı. 52 ilden 119 standın yer aldığı ve 1 Mayıs‘a kadar ziyaret edilebilecek fuarın açılışını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) öncülüğünde Antalya YÖREX fuarına Çorum ilinin yirminin üzerinde yöresel ürünü sergileniyor. Çorum standını ziyaret eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu‘na Osmancık pirinç sabunu ve leblebi hediye edildi.

Çorumun yöresel ürünlerini Antalya‘da tanıtmak amacıyla fuara katıldıklarını ifade eden ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal," Fuarda gösterilen ilgiden memnunuz. Amacımız Çorumun yöresel ürünlerini başta Antalyalılar olmak üzere tüm vatandaşlarımıza tanıtmayı hedefliyoruz. Antalya‘da yaşayan Çorumluların standımız gösterdiği ilgiden memnunuz" diye konuştu.

Kaynak: İHA