Ak Parti Adayları Akpınar Halkıyla Buluştu

AK Parti Kırşehir milletvekili adayları Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Akpınar ilçe halkıyla buluştu.

Ak Parti Adayları Akpınar Halkıyla Buluştu
Ziyarete, AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayları Abdullah Çalışkan ve Avukat Muzaffer Aslan, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Avukat Salih Çetinkaya, AK Parti Akpınar İlçe Başkanı Halil Doğan ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe ziyaretlerinde ilk olarak pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet eden milletvekili adayları Abdullah Çalışkan ve Avukat Muzaffer Aslan, temiz bir siyaset için söz verdiklerini, bu anlamda kimseyi kimseden ayırt etmeden çalışacaklarını ve bölge ayrımı olmadan Kırşehir için çalışacaklarını belirtti.

Akpınar‘da hizmet veren esnaflar ile de bir süre sohbet eden Çalışkan ve Aslan, esnaflara verilmiş olan kredi desteklerinin onları maddi anlamda rahatlattığını ifade etti.

Milletvekili Abdullah Çalışkan, burada yaptığı açıklanmada, Akpınar’a yapılan yatırımlar konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Kendi dönemlerinde başta Hükümet Konağı, Sağlık Ocağı, Emniyet Müdürlüğü binalarının yapımı ve üniversitenin kurulup Meslek Yüksek Okulu’nun faaliyete geçirildiğini ve önümüzdeki dönemde Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü, spor salonunun yapımı ile Akpınar’ın büyük sorunu olan kanalizasyon yapımına başlandığı müjdesini verdi.

Kaynak: İHA