Ahmet Özhan Hayranları Salona Sığmadı

Tasavvuf müziğinin ünlü isimlerinden Ahmet Özhan‘ın Tokat‘ta verdiği konsere ilgi büyük oldu.

Tokat Belediyesi ile Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı‘nda düzenlenen konsere ilgi büyük oldu. Türk tasavvuf müziği dinlemek için salona akın eden vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. İçeri girmek isteyen vatandaşların protestoları karşısında çaresiz kalan görevliler, kapıları açmak zorunda kaldı. Salona akın eden vatandaşlar, Ahmet Özhan‘ı izleyebilmek için yer bulmaya çalıştı.

Bu arada konser öncesi bir konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, konu sanat müziği olunca spor salonu ya da açık alanlarda konser verilmesinin çok fazla imkan dahilinde olmadığına değinerek, "Salon büyüklüğü ve salonumuzun kapasitesi bu kadar. Ben bu izdihamdan memnuniyet duyduğumu, herhangi bir sıkıntı duymadığımı ve duymamamız gerektiğini belirtmek istiyorum" dedi.

Başkan Çiçek‘in konuşmasının ardından sahneye çıkan Ahmet Özhan, tasavvuf müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. Konsere Vali Şerif Yılmaz, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, eski Devlet Bakanı Metin Gürdere ve daire müdürleri eşleri ile birlikte katıldı.

Kaynak: İHA