Zirve, İphone’A Da Girdi

Web sayfasının yanı sıra Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yer alan Zirve Üniversitesi’ne artık İphone ile de ulaşılabiliyor.

Web sayfasının yanı sıra Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yer alan Zirve Üniversitesi’ne artık İphone ile de ulaşılabiliyor. Zirve Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi’nin yapmış olduğu uygulama sayesinde üniversite hakkında merak edilen tüm bilgilere, haberlere, duyurulara, etkinliklere, fotoğraflara, videolara ve üniversite adaylarının akıllarına takılan sorulara buradan da ulaşılabilecek.

Zirve Üniversitesi’nin İphone uygulaması hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, “Mobil sektöründeki hızlı büyüme dur durak bilmeden devam ediyor. Biz de bu sektörün hızına yetişmek ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için mobil uygulamaya geçtik. Artık herkes bizi cepten de takip edebilecek.” dedi.

Facebook’ta en fazla hayranı olan üniversiteler arasında yer aldıklarını belirten Kısa, teknoloji uygulamalarıyla üniversite hayatını daha zevkli hale getirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Amerika’daki uzmanlarla yakından çalıştıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, “Teknoloji, eğitim sistemimizin vazgeçilmezi. Bu anlamda teknolojiyi uzaktan eğitimde lisans ve yüksek lisansta kullanıyoruz. Önümüzdeki dönemde podcasting sistemiyle bazı dersleri vermeye devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Zirve Üniversitesi İphone uygulamasını, iPhone kullanıcıları telefonlarındaki App Store uygulamasında arama bölümünden Zirve kelimesini arayarak ya da https://itunes.apple.com/us/app/zirve/id432978718?mt=8 linkinden detaylı bilgi alabilecek, uygulamayı indirebilecek.