Kılıçdaroğlu'nun küfrüne AK Parti'den ilk tepki

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'a yönelik sarfettiği sinkaflı küfre AK Parti'den ilk tepki geldi.

Kılıçdaroğlu'nun küfrüne AK Parti'den ilk tepki
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Erdoğan’a yönelik sarfettiği sinkaflı küfür, siyaset dünyasına bomba gibi düştü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, “İçindeki pisliği dışarı yansıtmış” sözleriyle eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta Başbakan Erdoğan’a yönelik sarfettiği, “Benim adımı yolsuzlukla anarsan Ananı.. Ana… Ana… gerisini söylemeyeyim”sözleri ile ilgili olarak AK Partili Bülent Gedikli, şu açıklamayı yaptı:

“Bu sehven söylenmiş bir söze benzemiyor. Bilerek ve planlayarak söylemiş gibi. İçindeki pisliği dışarı sızdırmış. Necip Fazıl, seviyesizliği anlatırken çukur diyor. Kılıçdaroğlu’nunki seviyesizlik değil, çukurluk.”

Bülent Gedikli, Başbakan Erdoğan’ın yıllar önce söylediği “Ananı da al git” sözünün yıllardan bu yana eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

“Başabakan Erdoğan’ın sözünü aylarca yıllarca dillerine dolayanlar bu söze ne diyecekler acaba. Hangi yüzle bu sözü değerlendirecekler merak ediyorum. Birazcık haysiyet varsa bu çirkin söze verecekleri tepkiyi bekliyoruz.”