Toprak Sahada Görünmez Kaza

Malatya‘da toprak sahada futbol oynarken üzerine kale direği düşen lise son sınıf öğrencisi feci şekilde hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, kaza Akçadağ ilçesine bağlı Doğu Mahallesi bahçelievler sokkata bulunan toprak sahada meydana geldi. Arkadaşları ile futbol oynayan Ömer Polat (18), oyun esnasında kaleci olarak görev aldı. Oyun esnasında bilinmeyen bir nedenle demir kale direği, gencin üzerin edüştü. Kale direğinin düşerken, gencin boyun kısmını darbe vurduğu belirtildi. Demir direğin boyun kısmına düşmesi ile boynunda kırık oluşan ve kırılan boyun kemiklerinin damarları zedelemesi sonucu beyin kanaması geçiren

genç olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine 112 acil servis ekiplerini geldiği ancak gencin olay esnasında öldüğü tespit edildi. Sağlık ekiplerinin ileri müdahale için genci Akçadağ Devlet hastanesi‘ne götürdüğü ve buradada yapılan tüm müdahalelere rağmen gencin yaşama geri döndürülemediği kaydedildi.

Halen Akçadağ Şehit Alper Güde Teknik ve Çok Programlı Lisesi‘nde Metal Bölümü son sınıf öğrencisi olan Ömer Polat‘ın ölüm olayı ile ilgili olarak Akçadağ Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA