Siyaset Dergisi Ödül Töreni

Siyaset Dergisi‘nin, 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla sonuçlarını internet sitesi üzerinden anketle belirlediği ‘‘Siyasetin Ödülleri‘‘ sahiplerini buldu.

Siyaset Dergisi Ödül Töreni
Ankara Sheraton Otel‘deki ödül törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanları Faruk Özak ve Cevdet Yılmaz, eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Vali Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve çok sayıda milletvekili ile iş, siyaset, spor ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Sunuculuğunu Seray Sever ve Ziya Kürküt‘ün yaptığı gecede, Bakan Çiçek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksu ‘‘Yılın Devlet Adamı‘‘, Devlet Bakanları Özak ve Yılmaz ‘‘Yılın Bakanları‘‘, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil ve AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ ‘‘Yılın Milletvekilleri‘‘ ödüllerini aldı.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan‘a ‘‘Yılın Onur Ödülü‘‘ verildi. Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ‘‘Yılın Valisi‘‘, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ‘‘Yılın Emniyet Müdürü‘‘, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş da ‘‘Yılın Belediye Başkanı‘‘ ödülünü aldı.

Bakan Çiçek, törende yaptığı konuşmada, kendisini takdir ederek ödüle değer görenlere teşekkür etti. Bakan Özak da, çok sayıda başarılı insanı bir araya getirdiği için asıl ödülün, Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan‘a verilmesi gerektiğini dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksu ise, Siyaset Dergisi‘nin hemen hemen bütün yıldönümü törenlerine katıldığını belirterek, ‘‘Gerçekten her birisi de çok güzel geçer. Çok güzide konuklar bulunur. Bu ödüle layık gördükleri için dergi okurlarına ve vatandaşlara teşekkür ediyorum‘‘ dedi.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, siyaset kurumunun dışarıdan bakıldığında biraz soğuk görüldüğünü söyleyerek, içine girildiği zaman ne kadar güzellik düşünülüyorsa hepsinin bir arada bulunduğu bir kurum olduğunu kaydetti.

Koza İpek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca, İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Taner Nakıboğlu, Tamer Özyurt, Halil Pekdemir, sanatçılar Bülent Ersoy, Hülya Koçyiğit, Ahmet Özhan, Ferdi Tayfur, Erol Evgin, Metin Özülkü, Yıldız Tilbe, Davut Güloğlu, Zara, Saba Tümer, Ece Erken, Sinan Akçıl, Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ödüle layık görüldü. Bursaspor Genel Sekreteri Recep

Bölükbaşı ve Bursasporlu futbolcular Mustafa Keçeli, Sercan Yıldırım, Gusdav Svensson‘a da ‘‘Yılın Futbol Takımı‘‘ ödülü verildi. Gecede Ahmet Özhan, Erol Evgin, Gülşen, Petek Dinçöz ve Yıldız Tilbe sahne aldı.

Kaynak: İHA