İdris Naim Şahin Ve Adaylar Kumru‘da

AK Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili, Ordu 1. sıra Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin ve Ordu milletvekili adayları ile birlikte Kumru ilçesini ziyaret etti.

İdris Naim Şahin Ve Adaylar Kumru‘da
Ordu Milletvekili Adayları İdris Naim Şahin, Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Harun Çakır, Mustafa Çaya ve AK Parti İl Başkanı Oktay Çanak, Kumru ilçesi girişinde Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Hamza Karar, İl Genel Meclisi Üyesi Cevdet Bayazıt, Yusuf Yalçuva, ilçe gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar tarafından davul zurna ile karşılandı.

Karşılamanın ardından kaymakamlık ziyaret edildi. Kaymakam Mustafa Kutlu‘nun karşıladığı İdris Naim Şahin ve beraberindekiler, daha sonra yürüyerek ilçe esnafını ziyaret etti. Adaylar, esnaf ve vatandaşlara çiçek dağıttı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası‘nı da ziyaret eden İdris Naim Şahin, burada Oda Başkanı Namık Evin‘den bilgi aldı. İdris Naim Şahin daha sonra AK Parti Kumru İlçe Teşkilatının muhtarlar ve vatandaşlarla düzenlediği toplantıya katılarak Kumru ilçesinin adayı Mustafa Çaya‘yı tanıttı. Toplantı

sonunda İdris Naim Şahin ve Mustafa Çaya‘ya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Ertürkmen tarafından sekiz köşe kasket hediye edildi.

Toplantıda ilk olarak İlçe Başkanı Hamza Karar söz alarak, "İnşallah adaylarımız bundan sonra Kumru ile ilgili yarım kalan projelerimize öncelik verirler" dedi. Kumru‘lu Ordu 6. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Çaya, "Allah‘ın izniyle emanete sahip çıkarak, teşkilatlarımızın her bireyiyle, gençlik ollarımızla, muhtarlarımızla beraber kapı kapı dolaşarak, hep birlikte Kumru‘da tekrar bir destan yazma mücadelesi içerisinde olacağız" diye konuştu.

"ALTIDA ALTI YAPACAĞIZ"

AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ise, "Yaklaşık 45 gün sonrasında ülkemizde bir demokrasi sınavını gerçekleştireceğiz. Sınavı yapan da biz, sınava giren de biz olacağız. Milletle birlikte yola çıkan, milletinden kopmadan yoluna devam eden, bu memleketi kalkındırmaya, dönüştürmeye ve bu memleketi kalkındırmaya devam eden bir siyasi parti olarak bugün de yine her yerde olduğu gibi Kumru ilçemizde sizlerle birlikteyiz. Bütün arkadaşlarımızla birlikte bu destanın Ordu, Kumru, Fatsa ve Korgan bölümü,

hepsi köy köy, mahalle mahalle, yazılmaya ve bestelemeye başladık. Bu beste bitmedi, bu şarkı bitmedi. Bu hizmet şarkısı hep devam edecek. Kumru‘muz inşallah 12 Haziran‘da bütün Ordu ile birlikte yarışarak, yarışı bence önde götürecek. 19 ilçe birbiriyle yarışacak. ‘Gücü, en fazla enerjiyi ben verdim‘ diyebilmenin hedefiyle 13 Haziran‘da o mutluluğu yaşamak arzusuyla çalışacak. Ve sonuçta 6 tane dal gibi, fidan gibi arkadaşlarınız, kardeşleriniz, milletvekilleriniz ve ayrıca Kumru‘nun içinden öz evladı

Mustafa Çaya ile birlikte altıda altıyı Ankara‘ya Ordu‘dan, Kumru‘dan gönderdikten sonra artık bizim iki sayfalık talebimiz değil, varsa altı sayfalık eksiğiniz ve talebinizle inşallah önümüzde dönemde gerçekleşecektir" dedi.

Kaynak: İHA