Hisarcık’Ta Köylere Hizmet Götürme Birliği‘nin Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği‘nin Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hisarcık’Ta Köylere Hizmet Götürme Birliği‘nin Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Belediye Düğün Salonu‘nda gerçekleştirilen toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasının ardından gelir-gider hesapları ibra edildi.

Köylere Hizmet Götürmeme Birliği ve Özel İdare Müdürü Ahmet Erdoğan tarafından okunan 2010 Yılı Hisarcık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Faaliyet Raporunda,” 2010 yılında KÖYDES’ten 270 bin 250 TL, İl Özel İdareden ise 255 bin TL ödenek gelmiş olup, gelen ödeneklerle içme suyu, sondaj, köy konağı ve köy çeşmesi yapımı ile 21 köye 9 bin 240 metrekare kilitli parke taşı alımı yapılmıştır. Ayrıca Köy Yerleşik Alan tespiti ihalesi yapılmıştır. “denildi.

Daha sonra Köylere Hizmet Götürme Birliği‘ne seçilecek olan iki köy muhtarı için Hocalar köyü muhtarı Emin Çırak ve Saklar köyü muhtarı Ali Tunç’tan başka müracaat eden muhtar olmadığından Köylere Hizmet Götürme Birliği yöneticiliğine seçildiler. Plan bütçe kâtip üyeliğine ise Karaağıl Muhtarı Mustafa Korkmaz seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği‘nin Olağan Genel Kuruluna Kaymakam Mustafa Koç, İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan, İlçe Tarım Müdürü Mahmut Benli, İlçe Malmüdürü İsmail İşleyen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Kilitçi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Şen ve İbrahim Kılıç ile 21 köy muhtarı katıldı.

Kaynak: İHA