Bucak‘ta Seçim Toplantısı

12 Haziran tarihinde yapılacak 24. dönem milletvekilliği seçimleri ile ilgili olarak Burdur‘un Bucak İlçe Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, siyasi parti temsilcileri ile toplantı yaptı.

Bucak‘ta Seçim Toplantısı
Kaymakamlıkta yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Yüzbaşı Akif Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Avcı ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, genel seçimlerin bir bayram havası içerisinde olduğunu vurgulayarak, “Seçimin ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de de huzur içerisinde yapılacağını bekliyoruz. Anayasanın belirlediği gibi seçimler Yüksek Seçim Kurulu ve İl ve ilçe seçim kurullarının gözetimleri ve denetimleri altında yürütülmektedir” dedi. Hacıbektaşoğlu, huzurlu bir seçim ortamında milli iradenin tarafsız şekilde sandığa yansımasını sağlamak için tüm güvenlik şartlarının alınacağını bildirdi.

12 Haziran 24. dönem milletvekilliği seçimlerinin propaganda ve seçim dönemi, seçim günü yapılması ve alınması gereken tedbirlerle ilgili toplantı daha sonra basına kapalı olarak sürdürüldü.

Kaynak: İHA