Bakan Çelik, İslahiye‘de Sorunları Dinledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep milletvekilleri ve milletvekili adayları, İslahiye‘de esnafı ziyaret etti, sorunları dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep milletvekilleri ve milletvekili adayları, İslahiye‘de esnafı ziyaret etti, sorunları dinledi.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı ve AK Parti 24. dönem milletvekili adayları İslahiye‘yi ziyaretinde partinin ilçe binasını ziyaret etti. Burada partililere hitap eden Çelik, iktidara geldikleri dönemden beri daima halkın yanında olduklarını, herkese yardımcı olduklarını söyledi. 17 yıllık iktidarı döneminde CHP‘nin halkın yanında hiçbir zaman olmadığını savunan Çelik, rahmetli Menderes‘le iktidardan düştüğünü, bir daha da iktidara gelmesinin mümkün olmadığını belirtti.

    Gaziantep‘i marka şehir haline getiren Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçar‘la il genelinde sanayinin önem kazandığını anlatan Çelik, iktidar oldukları dönemde de her zaman çalışacaklarını ifade etti. Gaziantep‘te 12 milletvekili çıkarabilecek güçte olduklarını kaydeden Çelik, "Bizim inancımız milletimizle beraber atmakta, biz hiçbir zaman millete karşı inancımızı kaybetmedik. Ben 40 yıldır siyaset yapıyorum, inanın hiç bu kadar siyaset hoşuma gitmemişti." ifadesini kullandı. Çalıştığı ekibin her zaman önemli olduğunu belirten Çelik "Ekibimiz şu anda çok güçlü, ben siyaset yaparken çok zevk alıyorum." dedi.

    İlçenin sorunları hakkında AK Parti İlçe Başkanı Şaban Doğan‘dan bilgi alan Çelik, ilçe çiftçisi için önemli olan Kahramanmaraş Kılavuzlu Barajı‘nın ilçeye gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. DSİ Genel Müdürü ile ilçede inceleme yapacaklarını dile getiren Çelik, "Baraj İslahiye‘ye geldiğinde çiftçinin çıktı maliyeti düşecek, ürettiğini satınca parası cebinde kalacak, zarar etmeyecek." diye konuştu.

    Sandık vatandaşın önüne konulduğunda halkın gerekeni yapacağına inandığını belirten Çelik, "Bugün bizim meramımızı anlatacağımız gündür." şeklinde konuştu.

    Milletvekili adaylarının hepsinin değerli olduğunu ifade eden Çelik, sözlerini şöyle tamamladı: "Kendileri nasıl Ergenekoncu kişileri aday yapıyorsa AK Parti de Ergenekon‘un karşısında dimdik duran, oyunlarını bozan kişileri aday yaptı. Bizim de adayımız Şamil Tayyar‘dır."

    Aday tanıtımından sonra çarşı esnafını gezen Çelik, esnafın sorunlarını dinledi. İslahiye Ziraat Odası‘nı ziyaret eden Çelik, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Köse‘den çiftçi hakkında bilgi aldı. Çiftçinin elektrik sorununu çözümü için barajın şart olduğunu belirten Çelik, Ticaret Odası Başkanı Kemal Vural‘ı da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.