‘Renkler Ülkesi‘ Tiyatro Severlerle Buluştu

Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen kültür etkinlikleri kapsamında, Belediye Şehir Tiyatrosu ‘Renkler Ülkesi‘ adlı tiyatro oyununu sahneledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Konferans Salonu‘nda öğrenciler, tiyatroya yoğun ilgi gösterildi. Beğeniyle izlenen ‘Renkler Ülkesi‘, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü‘nün organizesiyle konservatuar birimi bünyesinde faaliyet gösteren şehir tiyatrosu ekibince sahnelendi.

Tiyatro gösterisini Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi izledi.

Yönetmen Özer Çitil, Tiyatro Sorumlusu Taner Kısa‘nın gözetiminde 2 perde olarak sahnelenen oyunda konservatuar öğrencileri yer aldı. Salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro sever çocuklar tiyatro oyununda eğlenceli dakikalar geçirdi.

Vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla zaman zaman çeşitli kültür ve sosyal etkinlikler organize ettiklerini belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğrencilere yönelik böyle bir oyunu sahnelemeyi düşündük. Geleceğimizin aydınlık yarınları olan çocuklarımızı tiyatroyla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Onları bir nebze de olsa sevindirebildiğimiz için kendimizi mutlu hissediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA