Ne sağcıyız ne de solcu

Yayınlandığı ilk günden beri milyonları ekran başına çeken “Behzat Ç.” dizisinin senaristi Emrah Serbes “Behzat Ç. hem AKP'ye hem de CHP'ye karşı.” dedi.

Ne sağcıyız ne de solcu
NTV ekranlarında yayınlanan Mirgün Cabas’ın sunduğu “Her Şey” adlı programa katılan Behsat Ç.’nin senaristi Serbes ve dizinin yönetmeni Serdar Akar, dizinin son bölümünde verdiği sosyal mesajları masaya yatırdılar.

NE AKP’LİYİZ, NE DE CHP’Lİ

Dizi ekibi olarak herhangi bir siyasi partiyi ön plana çıkarma niyetinde olmadıklarını kaydeden dizinin senaristi Serbes “Ne AKP’liyiz, ne CHP’liyiz. Bu iki seçenekten memnun olmayan insanlar var. "AKP mi CHP mi daha özgürlükçü diye bira tartışma yapıyordunuz az önce programda? Bence ikisi de birbirinden beter. İkisi arasına sıkışmış durumda inanlar. Biz 3. bir seçenek de olduğunu düşünüyoruz. Böyle düşünen milyonlarca insan var. Behzat Ç. son bölümde 'ben iyi bir adam olamadım ama kimsenin adamı da olmadım' diyor. Biz de kimsenin adamı olmayı esas alıyoruz. Politik bir mesaj vermek gibi bir derdimiz yok. Hikayemizde vicdanlı ve dürüst bir adamı anlatıyoruz. " dedi.

Behsat Ç. Ergenekon davasına el atması ve başörtüsü olayına değinmesiyle, politik kimliğini ortaya koymuştu.

BEYAZ GAZETE