Ak Parti Adayları Turgutlu‘da

AK Parti Manisa milletvekili adayları, Turgutlu ilçesinde bir açılış töreninde biraraya geldiler.

Ak Parti Adayları Turgutlu‘da
AK Parti Manisa İl Genel Meclisi üyesi Güzide İçen Kasap ve kardeşi Mesut İçen‘in ortaklaşa açtıkları İçen ve Megüna Mimar Mühendislik bürosu açılış törenine Manisa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AK Parti Manisa milletvekili adayları Sait Han Bakşi, Mehmet Uçak, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan yaptığı konuşmada, “12 Haziran‘daki seçimde halkımız istikrarımızı ve istikrarsızlığımızı seçecek. Ben istikrarlı olduğumuzu düşünüyorum ve bu istikrarın devamı için gayret sarf etmeliyiz. Egenin yükselen yıldızı Turgutlu olarak iktidar desteğini, devlet desteğini hep arkamızda hissettik. En basit örneği; inşaatı devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi. Burasının 2013 yılında bitmesi ve hizmete açılması planlanıyordu ama Haziran ayı içerisinde inşaat bitecek. Tam teşekküllü açılmasını istiyoruz. Onun için açılışını Ağustos ayı içerisinde yapacağız. Planlanandan önce bir hizmeti bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turgutlu‘ya böyle bir yatırım geldi mi? Burada ilk defa söylüyorum. Hastane açıldıktan sonra SSK‘nın olduğu binayı yıkıp yerin altına 2 katlı otopark üstüne de 24 derslikli Cumhuriyet İlköğretim Okulu ek binasını yapacağız” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, “İl Genel Meclisi Üyesi kardeşimizin iş yeri hayırlı uğurlu olsun. Kendisi Turgutlu‘nun köylü kızıdır. Turgutlu‘ya hizmet etmektedir. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. 12 Haziran‘da istikrar ve güveni tescil edeceksiniz. Sizlerin taktiriyle yeniden iktidar olduğumuzda Dünya siyasetinin merkezinin Türkiye olduğunu göreceksiniz. Türkiye‘de AK Parti‘li belediyelerin markalaşmış şehirler olduğunu söyleyebilirim. Turgutlu‘da bunlardan biridir. Ege‘nin yükselen yıldızı Turgutlu olarak sandıkta AK Parti‘yi birinci çıkartalım. Bizim partimizde Ergenekoncu yok, Balyozcu yok, çeteci yok. 2002‘de olduğu gibi bunlara bir balyoz daha vuralım” şeklinde konuştu.

Törene katılan protokol üyeleri daha sonra İçen ve Megüna Mimarlık bürosunun kurdelesini keserek açılışını gerçekleştirdiler.

Kaynak: İHA