Şekerli Beldesinde 23 Nisan Çoşkusu

Narman’ın Şekerli beldesi İlköğretim okulu tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Şekerli Beldesinde 23 Nisan Çoşkusu
İlçedeki törenlerin sona ermesinden sonra İlçe Kaymakamı A.Atakan Atasoy ve daire amirleri Şekerli beldesine giderek oradaki törenlere katıldılar. Kaymakam Atasoy’u ve daire amirlerini Belde Belediye Başkanı Ferkan Akbulut karşılayarak hoş geldin dedi.. Buradaki törenlerde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından halk oyunları gösterileri ve şiirlerin okunmasıyla devam edildi. İlçede olduğu gibi Şekerli’de de ana sınıfının minik öğrencilerince hazırlanan gösteriler ilgiyle izlendi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda derece alan öğrencilere İlçe Kaymakamı Atasoy, Garnizon Komutanı, Emniyet Amiri ve Milli Eğitim Müdürü hediyelerini verdiler.

Kaymakam Atasoy, törenleri izlemeye gelen belde hanımlarıyla sohbet ederek sorunları olup olmadığını sordu ve her ne sorununuz varsa kendisine veya belediye başkanınıza iletilmek üzere söyleyebileceklerini belirtti.

Kaynak: İHA