Narman Da 23 Nisan Coşkusu

Narman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları sabah Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasının ardından İlçe Kaymakamı Abdulah Atakan Atasoy ve Daire amirleri Kaymakamlık makamında toplandılar.

Narman Da 23 Nisan Coşkusu
18 Mart İlköğretim okulu 8. sınıf öğrencilerinden Furkan Okumuş kaymakamlık makamına gelerek Kaymakam Atasoy dan görevi geçici olarak devraldı. Kaymakamlık makamına oturan Furkan Okumuş ilçede görevli daire amirleriyle bir toplantı yaparak ilçedeki sorunlar hakkında bilgi aldı. Küçük Kaymakam belediye başkan vekilinden özellikle okul yollarının bozuk olduğunu dile getirerek bu sorunların giderilmesini istedi. Furkan Okumuş daha sonra bütün daire amirlerine hitap ederek ben ilçede ki eksiklikleri liste halinde not aldım bu sorunlar giderilirse listede üstünü çizerim eğer bu sorunlar giderilmezse o sorunların giderilmesinden sorumlu amirin üstünü çizerim diyerek gerekli talimatı verdi.toplantının ardından İlçe Kaymakamı Atasoy görevi geçici bir süreliğine devrettiği Kaymakam Furkan Okumuşa Hediye vererek ilçe sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür ederek verdiği talimatların takipçisi olacağını söyledi.

Kaymakam Atasoy ve daire amirleri daha sonra İlçe milli eğitim müdürlüğü önündeki tören alanına geçtiler. Kaymakam Atasoy, Garnizon komutanı ve belediye başkan vekili çocukların bayramını tebrik ettiler. Tören çocukların okudukları şiirler ve halk oyunları gösterileriyle devam etti. Geçmiş bayramlardan farklı olarak bu bayramda yaptıkları gösterilerle Narman ana okulunun minik öğrencileri damgasını vurdu. Ana okulu öğrencilerinin yaptıkları gösteriler büyük alkış alırken özellikle semazen gösterisi ve minikler jimnastik ekibinin gösterileri ilgiyle izlendi.

Kaynak: İHA