İzmir‘de Namus Cinayeti
İzmir‘de bir kişi, eşini bıçakla ağır yaraladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Karakola teslim olan kocası "Namusum için yaptım" dedi.

öldü.
Olayın ardından karakola teslim olan zanlı M.H.A., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alıındı. Pişman olmadığını ifade eden M.H.A., polise verdiği ilk ifadesinde "Cinayeti namusum için işledim. Ben ona defalarca yapma dedim. Annenin evine git dedim ama beni dinlemedi. Namusum için yaptım" dedi.
İNANMADILAR
Eşini 18 yerinden bıçakladığı belirlenen zanlı M.H.A.‘nın çocukları Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olayın şokuyla sarsılan komşuları, "Ş.N.A.‘nın eşini aldattığına inanmıyoruz. Çünkü, Ş.N.A. evinden dışarı bile çıkmazdı" dediler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(GB-YK-HO-Y)
