Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Candan Karaman Belde Teşkilatı Ve Karaman Belediyesi’N

AK Parti Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Ercan Candan Karaman AK Parti belde teşkilatını ve Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti.

Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Candan Karaman Belde Teşkilatı Ve Karaman Belediyesi’N
AK Parti Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Ercan Candan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi Karaman AK Parti belde teşkilatını ve Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti.

Karaman AK Parti belde teşkilatı Başkanı Reşat Bozkurt, “Sizi burada sonuna kadar destekleyeceğiz. Karamanda çalışmalarımıza devam ederek, sizleri meclise girmeniz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

AK Parti Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Ercan Candan ise “Kdz. Ereğli’nin yerlisiyim ama biz Zonguldaklıyız. Biz seçildiğimiz zaman bizlere ulaşılamayacağı görüşemeyeceğiniz bir tarafımız olmayacaktır. Sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Ardında, AK Parti Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Ercan Candan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti.

Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, “Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah hayırlısı olur” dedi. AK Parti Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Ercan Candan, “Karaman’dan geçerken görüyoruz, karaman son zamanlarda çok gelişti. Bu bölgenin insanına hizmet etmek için talibiz” dedi.

Kaynak: İHA