Düzce Belediye Başkanı Bayram, Koltuğunu Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da koltuğunu 2. sınıf öğrencisi Orçun Öztürker’e teslim etti.

Düzce Belediye Başkanı Bayram, Koltuğunu Devretti
Dünya çocuklarının bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde protokol üyeleri koltuklarını çocuklara devretti. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram koltuğunu Akşemsettin İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Orçun Öztürker’e devretti. Öztürker, koltuğa oturur oturmaz Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem’den kendi okulu için talepte bulundu. Öztürker “Akşemsettin İlköğretim Okulu öğrencileri benden talepte bulundu. Okullarında oyun parkı yokmuş, bilgisayar odası yokmuş, projeksiyon cihazı eksiklikleri varmış bunların bir an önce yapalım” dedi.

Öztürker, Belediye Başkanlığı koltuğunu aynı okulda 1. sınıf öğrencisi Feride Akgül ile paylaştı. Akgül, çocuklar için çalışmaların yapılmasını istedi.

Düzce Belediye Başkan İsmail Bayram çocukları büyük bir dikkatle dinleyerek “Tabi ki sizlerin talepleri bizler için çok önemli. Bunların bir an önce giderilmesi gerekiyor” dedi.

Bayram, çocukların bugün koltuğa temsili oturduklarını fakat gelecekte bu koltuklara zaten onların oturacağını belirterek “Çocuklarımız ülkemizin geleceği. Bu anlamda çocuklarımızın iyi eğitim almaları hepimizin birer görevi. Bu anlamda en çok görevde öğretmen, anne ve babalara düşüyor. Düzce Belediyesi olarak çocuklara yönelik bizlerde kültürel anlamda birçok etkinlik yapıyoruz” diyerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA